Besøk av Ceci

Har ikke hatt så mye tid til å oppdagere bloggen i helgen, for da har jo yndlingssøster vært her! Så jeg tar en liten oppsummering av helgen nå 😉

dsc027571

Fredag hadde vi en deilig kveld i sofaen med tandorikylling og store mengder smågodt 🙂 Vi så på norske talenter og heiet veldig på den søte, lille tryllekunstneren. Han er bare fantastisk! Hihi!

Lørdag var den store shopping dagen. Vi fant maaasse fint begge to og svidde av godt med penger. Hehe. Vi gikk i Bogstadveien hele dagen og hadde bare en bitteliten pause på Kaffebrenneriet for å hvile beina og få i oss noe mat.

img_2467

Etter shopping var vi så slitne at vi måtte slappe av på sofaen resten av kvelden. Vi leide «What happens in Vegas» på den herlige Getboksen vår og koste oss med hjemmelaget pizza.

in-vegas

Søt film! Akkurat passe uintelligent og sjarmerende underholdning. Hehe. Og så var det jo Earth Hour da, så vi satt i mørket med stearinlys og så på film. Koselig!

img_2529

Stummørkt!

Søndag ruslet vi rundt i Oslo Sentrum og koste oss i solen. Vi satt på Akerbrygge og slappet av, og drakk smoothie på Karl Johan.

img_2565

På kvelden var vi på Colosseum kino og så «En shopoholikers bekjennelser». En akkurat like søt og uintelligent film som den vi så i går 😉

kino1

Og vi måtte så klart rett bort og se i utstillingsvinduet til Friis etter filmen. Shopoholiker. Hehe.

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

2 svar til Besøk av Ceci

  1. Cecilie sier:

    Hahahaha, elsker bildet av meg og smågodtet! Se så lykkelig jeg er! Hihi. Koselig, koselig, koselig helg! Gleder meg til neste gang! Stor smask til deg: Mooouuah!

  2. Torill sier:

    Å så koselig å se bildene dine!! Du er kjempeskjønn. Liker det nye håret ditt. Minner om da du klippet håret i Måløy – da var du akkurat sånn (bare litt mindre, da!)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s